My shining star that's what you are ♥

Nya pics *

Kategori: Allmänt

 

 

 

10.06.17

Kategori: Allmänt

Oj nu har det gått ett bra tag sen jag skrev nått... Har inte haft någon ork att sätta mig vid datan när det har varit fint väder ute.. Är ju som sagt ute hela dagen när det är fint väder ute, orkar inte sätta instängd då! Måste passa på att vara ute när det är kanon väder ute... För nu ihelgen ska de tydligen bli regn?? Usch =(
Hoppas iaf att det är fint väder när det är midsommar..!!

Sitter nere hos mamma och pappa nu och njuter på altanen, mamma är i sthlm med jeppa som ska opereras.. Han ska ta bort sina plattor som sitter i knäna.. Så hoppas allting går bra =) Och papsen kommer hem idag från göteborg.. Så snart är hela familjen samlad ihelgen som vanligt till helgen.. Hoppas på att grilla massa gott tills helgen då... Nu känns det som att jag bara sitter och skriver massa strunt här.. Men måste skriva av mig litegrann haha...

Nä nu blir det att fixa iordning lite tacos..

Ska slänga in lite bilder tills ikväll också...

Ha en bra dag.

Kram *

Min fina tjej har tagit sitt första dopp i...

Kategori: Allmänt

dsc00508 (MMS)

Min fina tjej har tagit sitt första dopp i mammas & pappas pool idag :)

10.06.02

Kategori: Allmänt

Idag är det fint väder ute.. Så det blir väl som dom andra dagarna att vi ska vara ute hela dagen och bara leka av oss :) Nicole älskar att vara ute, hon har massa kompisar ute på gården som hon kan leka med.. Så det är roligt för henne.. =) Nicole är så rolig tycker jag när hon lär sig nya saker hela tiden, nu har hon lärt sig säga sina morbröders namn.. Krille, Jeppa och Stefan.. Det är så kul när hon står och ropar på dom haha... Tänk vad tiden går fort, snart kan hon väl prata flytande också.. Snart är helgen här, undra vad man ska hitta på.. Nån som har något förslag?? =)


Nä måste slita mig ifrån datan... Ska äta frukost nu och sen ska vi gå ut... Märker nu när jag läser igenom inlägget att det inte var världens intresserade inlägg.. Ni får nöja er med detta ändå =)




10.06.01

Kategori: Allmänt

Sitter hemma hos mamma just nu.. Jag och Nicole ska tillbringa hela dagen här för älsklingen är iväg i Nyköping och jobbar kväll.. Är så glad att han äntligen får jobb mycket nu och att pengarna rullar in som dom ska nu =) haha.. Ska strax äta mat så fort maten e klar, ska bli gott.. Vad som händer sen återstår att se.. Långpromenad blir det nog tror ja att mamma sa förut...  Och idag är det bästa dagen på hela veckan för det är bara en massa bra serier på tvn ikväll.. And i like that =) Blir nog att köpa lite morötter och dip tror ja.. Nyttig javisst!
Nej nu är maten klar. Så jag slänger nog in ett inlägg ikväll senare sen..