My shining star that's what you are ♥

Idol.

Kategori: Allmänt

Mys på högsta nivå :)

Min kärlek & jag.

Kategori: Allmänt

Fredag.

Kategori: Allmänt

Mitt fina hjärta!

Torsdag

Kategori: Allmänt

Har varit en lång dag idag så nu säger trötta lilla jag GOD NATT ♥

Onsdag.

Kategori: Allmänt

Sitter i skolan nu och lyssnar på en redovisning om olika fåglar.. Jätte intressant, jovisst.. Hatar verkligen naturkunskap.. Men måste ju läsa om det ämnet igen för att få Godkänd i det. Snart lunch med, ska bli gott. Är vrål hungrig! Slutar halv 3 idag, ganska lagom tycker jag. Ska till min kusin Josse efter skolan för att fira henne eftersom hon fyller år idag. Vet en tjej som kommer bli glad iaf då vi åker in till stan. Hon får ju självklart träffa mina små kusiner Julia & Simone som är det enda hon tjatar om!! Är nog på tiden nu känner jag att flytta in mot staden, vi trivs verkligen när vi är där! Har tröttnat på Åby nu.. Det enda som håller mig lite kvar här är Nicoles dagis. Bästa dagiset! Hon älskar att va där och personalen är underbar. Om vi flyttar in till stan så hoppas jag VERKLIGEN att jag hittar ett lika bra dagis som Albäcken. Nä lunch nu! Gotta go =)

Min sötnos.

Kategori: Allmänt

Mys på hög nivå.

Kategori: Allmänt

Det bästa med att hösten är påväg nu är att det blir mörkare ute och sen att man kan mysa med massa tända ljus i hela lägenheten. Älskar detta på hösten! Älskling och jag tittar på idol, efter det ska vi titta på Fast Five.. Längtat efter att se den filmen. Snuttan sover, somna helt utslagen i sin säng när hon titta på teletubbies =) Åh kom på att vi inte har något gott till filmen.. Kanske blir varma mackor eller något annat? Får se vad jag hittar i kylskåpet/skafferiet.. Hatar att de inte finns en Iphone app till blogg.se. - undrar när det ska komma egentligen? För vill lägga in massa bilder direkt från mobilen hit. Orkar verkligen inte att sätta mig framför datan och lägga in alla bilder och sen lägga upp på bloggen.. Sitter ju knappt vid datan längre, blir mest med mobilen för det är ju som en liten mini data.. Fårar om ja kanske byter till någon annan blogg sida.. Tips på någon/några bra?( som har Iphone app)

Wooooop wooooop

Kategori: Allmänt

Testar att bloggen ifrån mobilen! Funderar starkt nu på att blogga kanske 2-3 inlägg varje dag. Vet att jag har sagt det många gånger nu men känner att jag behöver få ut mina agressioner och prata ut om mina känslor.. Så vi får se hur detta går! Kan börja med att idag har jag bara varit hemma, tvättat & städat! Skulle egentligen ha haft skola idag men råka försova mig ganska mycket och då sket ja i det helt o hållet! Men imorgon blir det skolan igen.. Har en massa arbeten som ska lämnas in, hur fan ska ja hinna med allt tänker ja.. Men jag får göra så gott jag kan =) Har nu min älskade mamma på besök <3 Vi gör inte allt för mycket.. Tittar på tv och busar med Nicole.. Hade velat gå ut så att ni fick lite frisk luft men det blåser sådant ute! Rädd att vi ska blåsa bort haha.. Ska va lite social nu!