My shining star that's what you are ♥

Åhh...

Kategori: Allmänt

Är så jävla trött på hela bunten nu faaan.. Varför ljuga och hålla allt hemligt för?? Förr eller senare så får man ändå reda på saningen till slut, så varför inte säga hela saningen i början för?? Är så trött på alla falska människor hit och dit.. Tycker att jag har gett folk så många nya chanser hela tiden, men nu vet jag inte om vissa förtjänar det..  Men nu vet jag iallafall vart jag har er!! Falskhet är det tyvärr ÖVERALLT! För ett par månder sen var allting så bra men nu plötsligt så händer samma sak igen, jag tänker inte gå igenom samma skit igen. Så ni kan dra nånstans och lämna mig och min dotter ifred TACK!!

Shoppa..

Kategori: Allmänt

Ska strax åka till Ikea med Giina =)) ska bli roligt att shoppa lite.. Hoppas att man hittar något fint bara!! Ska fixa iordning mig nu, hörs senare =)

Jahopp..

Kategori: Allmänt

Sådär ja, nu är man klar med städandet och storhandlingen! Såå skööönt!!! Nu är det bara att gå på kalas som gäller om ca 2 timmar.. vad ska man hitta på nu då?? funderar på att dra ner till dom andra som är hemma hos mamma & pappa och kolla vad dom pysslar med.. Orkar inte sitta inne idag känner jag.. Ska nog kolla om nån är sugen på att följa med och äta glass =)) Nej ska röra på mig nu.. See yaa..

Fullt upp!!

Kategori: Allmänt

Storhandla,tvätta,städa och kalas imorgon... Hoppas jag hinner med allting innan 5 bara... Men de kommer nog hinnas med när min älskling hjälper till också =)) Nää sova nu annars kommer jag väl aldrig orka gå upp imorgon bitti.. Natti natti allesammans..

Sova!

Kategori: Allmänt

Nahe, ta ett natt bloss och sen sova!! Ska bli sååå skönt för jag är oerhört trött... Somnar nästan här vid datan...  Hitta på imorgon då?? God natt och sov så gott!!

Vill bara tala om att min familj är det bästa i mitt liv..
Är så lycklig att jag har er!
Älskar er så otroligt mycket.


Seeg dag..

Kategori: Allmänt

Har typ inte gjort ett skit idag förutom att legat på soffan och latat mig och sen tvättat litegrann.. Skönt att kunna tvätta när man vill när man har en egen tvätt maskin =) hehe... Inte alls kul att tvätta i tvättstugan för då förstörs ju hela dagen.. Sitter hemma hos mamma & pappa nu och nördar medans dom andra tittar på tv.. Mamma & pappa var ju på ullared på sin semester och dom hade köpt med sig massa fina kläder till Nicky. Tack så jätte mkt !! Hon behövde verkligen kläder så mycket som hon växer på min lilla tjockis..Det är inte klokt alltså vad dom växer.. Ska ta kort på kläderna sen när jag kommer hem så får ni se vad hon har fått för fint! Nej nu hör jag att nån liten tjej har vaknat, bäst att ta upp henne innan hon blir allt för arg! =)

Slänger upp lite bilder!

 
Nicky, några minuter gammal bara =)



 

 
Nicky med sin morbror Stefan


 


Nicky med sin morfar

Söndag.

Kategori: Allmänt

Idag har det inte hänt för mycket alls. Mormor och morfar var på besök hos mamma & pappa så vi drog dit en stund och fikade på förmiddagen idag. Senare på eftermiddagen så drog mamma, jag fia och Nicky in till stan för att hälsa på dom andra släktingarna =) Fikade och snackade lite skit som vanligt haha =)

Just nu är jag hemma och tar det lugnt bara..Sitter och tittar på en film på 5:an som heter True confessions of a Go-Go Girl... Ganska bra film! Ska väl ta och sussa nu, är ganska trött.. En viss liten tös väckte ju mamma imorse och var hur glad och pigg som helst.. =) Så då var det bara att gå upp.. Jahopp...imorn, ny start på en ny vecka.. Har inga direkt planer, vill hitta på något, kanske gå på stan eller bara ta en fika och snacka lite skit? Nån som har lust så säg till =)

Ne ska mysa ner hos min älskling i soffan nu! God natt everyone!



Nicky med sin moster!

Hemma hos mor och far!

Kategori: Allmänt

Jaha då sitter man hemma hos mamma & pappa då och fördriver tiden lite, dom var tvugna att åka iväg och handla lite mat eftersom de ekar i kylskåpet! Huhu dom har köpt med sig massa gott från tyskland också =)) William fick 2 plattor öl och jag skulle få cider utav mamma! Snäll hon är mor min =)) Försöker lägga in ett videoklipp på Nicky på deras dator från min telefon men de funkar fan inte.. vet inte vad som är problemet.. Får nog försöka istället när jag kommer hem.
Sitter också och funderar på vad man ska laga för middag idag då, är ganska sugen på potatisgratäng men det var ju inte William sugen på.. Han vill nog ha en fet kebabrulle eller något antar jaa.. menmen får väl se vad de blir!

Snart är det inte långt kvar heller tills min lilla prinsessa blir 4 månader också, ska bli roligt att få testa och ge henne annan mat också än bara ersättning. Tycker det är så underbart att se henne växa upp, hon har nyss lärt sig att göra massa konstiga ljud med munnen, de låter som om hon härmar en bil.. haha, det är så kul för att när hon gör de där ljudet så dreglar hon sådant så ibland kommer de stora bubblor ut från hennes mun haha.. Och imorse när vi låg och gosade i sängen så ska hon hela tiden försöka böja sig fram på ett sätt när hon ligger på rygg för att nå sina fötter.. Ser ut som om hon gör situps ungefär, och när hon inte når fötterna så blir hon såå arg.. hahaha.. Och inte vill hon ligga så mkt ner i famnen hela tiden heller, hon vill helst sitta upp så att hon kan se allting runt omkring sig =)  I vagnen tycker hon inte om att ligga ner, hon ska hela tiden böja sig fram för att nå fötterna..haha hon e för söt min lilla tös.. Längtar tills hon tar sina första krypsteg och sen när hon lär sig att gå och säga sitt första ord, vilket jag hoppas på blir MAMMA! =) hahaha.. Ohhh min fina underbara söta gulliga lilla tjockis.... Min kärlek till dig går inte att beskriva, jag är glad att jag valde rätt val för annars hade jag inte fått dig.  Mamma älskar dig! ♥

Lördag!

Kategori: Allmänt

Lördag idag och solen skiner ute =) Ska strax klä på Nicky och gå ner till mamma & pappa och hälsa på dom.. Dom kom hem från sin semester inatt.. Har tvättat och städat idag igen.. Duktig är man!! haha =) Nä ska logga ut nu, kanske skriver ett inlägg senare sen när vi kommer hem..
PUSS så länge =))


Mamma,pappa, Nicky myser i sängen! ♥

Unconditional love

Kategori: Allmänt

































 

Min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Har då skaffat mig en ny blogg eftersom jag inte vill att vissa personer ska veta något mer om mitt och min familjs liv! Jag hade gärna velat ha kvar min gamla blogg men jag är bara allmänt trött på vissa som jag inte är vän längre med.. Och jag tycker då att eftersom dom inte vill ha något mer med en att göra osv, så ska dom inte heller kunna läsa om en!! Hmm så är det.. Ni får tycka att jag e töntig eller nått.. men det är såhär iaf jag känner...

Jahaaa.. Fredag idag då.. Halva dagen har redan gått och jag sitter och väntar på att mamma ska ringa och tala om att dom kommer hem från deras semester idag istället för imorgon. Kan ju lova att vi har saknat dom jätte mycket!! Vi är inte vana att vi är ifrån varandra såhär många dagar hahaha.. Mamma är nog den som saknar Nicky mest! Hon har ringt eller skickat sms i stort sett varje dag medans dom har varit borta och frågat hur det är med hennes lilla prinsessa.. Det är nog faktiskt första gången mamma inte har sett Nicky på flera dagar sen hon föddes. Sen dess har hon i stort sett träffat Nicky varje dag. Och jag tror nog att Nicky saknar hennes mormor också =P  Mamma sa att dom hade köpt massa fint till Nicky och jag undrar vad hon kommer att få den lilla bortskämda ungen haha.. =)  Ikväll vet jag inte vad som händer, vi har inte direkt några planer.. Jag var väldigt sugen på att gå ut faktiskt och ta några glas vin och snacka lite med nån/några.. Men jag vet inte riktigt om jag är sugen på det nu, kanske är försent o fråga nån redan nu när klocka e mycket?! Men annars blir det nog mys hemma, ska gå till affären och köpa lite choklad och läsk tror jag nog! Hoppas bara på att det är någon bra film ikväll då.. Nä om jag kanske ska ta och avsluta detta inlägg då, ska gå och kolla om min lilla tös är vaken så att vi kan mysa lite!! =)


Mammas stora tjej! =)